Mihai Trăistariu a oferit un interviu, cu doar câteva zile înainte de Paște, în care a vorbit despre modul în care se bucura de această perioadă când părinții lui erau în viață, dar în care a recunoscut că sunt anumite lucruri pe care nu le-a făcut niciodată, deși cei dragi erau nerăbdători să se bucure de acele momente.

Ce nu a făcut Mihai Trăistariu niciodată de Paște

Pandemia de coronavirus l-a afectat serios și pe Mihai Trăistariu, care pentru o vreme nu doar că a pierdut multe evenimente, dar a pierdut și o mulțime de bani. Faptul că nu a mai cântat de foarte multă vreme l-a determinat să accepte și oferta de Paște pe care a primit-o. Artistul va cânta la Sinaia, unde este extrem de fericit că poate ajunge și unde speră să aibă suficient timp la dispoziție să se poată plimba.

Singurul lui regret este că nu a reușit să mai ajungă pe la mormântul părinților săi din Piatra Neamț, deși a fost recent în oraș. Nu a apucat decât să își vadă fratele, fiindcă a fost pe fugă. Și pentru el, la fel ca pentru multe alte persoane publice, Paștele nu mai are aceeași însemnătate ca în copilărie, când trăiau părinții lui. În fiecare an, familia se strângea și mergea să ia lumină. Părinții lui se spovedeau de fiecare dată, dar se pare că Mihai Trăistariu nu a făcut acest lucru până la vârsta lui, dar nici nu îi pare rău, deoarece era mult prea mic să înțeleagă toate lucrurile acestea.

”Anul acesta, de Paște, cânt la Sinaia la masa de prânz. Mă bucur mult că fac asta pentru că pandemia asta m-a blocat total pe partea asta artistică și atunci sunt fericit. Nu că petrec, dar o să merg de sâmbătă cu managera mea acolo și duminică cântăm și ne mai și plimbăm pe la Sinaia. Sau rămân și iau lumină de la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța și plec a doua zi. O să văd cum îmi fac programul.

Pe la mormântul părinților nu am mai trecut. Am fost recent, la Piatra Neamț, dar nu l-am vizitat decât pe fratele meu, pictorul. Eram într-o viteză și am fugit repede. În copilărie petreceam, într-adevăr! Până la 17 ani când a murit taică-miu, în fiecare an, de Paște eram cu toții. Mergeam să luăm lumină, se mai împărtășeau ai mei, se mai spovedeau… Eu nu am făcut niciodată lucrul ăsta. Nu m-am spovedit niciodată. Eram prea mic și nu am înțeles. Și după aceea, taică-miu a murit, am plecat la facultate, nu m-au direcționat către chestia asta și atunci nu am mai simțit nevoia vreodată”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Următoarea perioadă se anunță a fi ceva mai bună pentru îndrăgitu artist care a dus foarte tare lipsa concertelor, mai ales că mereu a iubit să se afle pe scenă în fața fanilor. Cel mai greu i-a fost în cei doi ani de pandemie când s-a văzut nevoit să își vândă unul dintre apartamente, doar pentru a-și plăti ratele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.