Adda a făcut un anunț trist pe rețelele sociale și anume că bunicul ei s-a stins din viață, moment în care admiratorii i-au fost aproape. Este o perioadă grea din viața ei, mai ales că a fost foarte apropiată de el și a învățat multe lucruri de la acesta.

Adda, postări emoționante pe social media

Partenera de viață a lui Cătătlin Rizea nu trece prin cea mai bună perioadă din viața și în loc să se bucure de Sărbătorile Pascale, artista va fi nevoită să își înmormânteze bunicul. Așa cum face de fiecare dată fie că este vorba despre o întâmplare plăcută din viața, fie că este vorba despre un lucru trist, ea le povestește și fanilor ei de pe social media de care este apropiată.

În urmă cu doar câteva ore, cântăreața le-a vorbit acestora despre bunicul ei, care s-a stins din viață și de la care avut ce învăța, încă de pe vremea când era doar un copil. „Tata Sandu”, așa cum îl nume Adda a reușit să îi arate cât este de importantă este familia și ce înseamnă curajul, iar cea mai mare bucurie a vedetei este faptul că înainte de a pleca în lumea celor drepți, a văzut-o în rochie de mireasă. În plus, el este și cel de la care a prins drag de muzică, de folclor și îi este recunoscătoare pentru tot.

Pe rețelele sociale a postat câteva imagini care i-au emoționat pe fanii artistei, cei care speră că va trece repede peste acest moment dureros și că va reveni cu forțe proaspete.

„Draga Tata Sandu,

Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec. Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina! 🙏”,
a scris Adda, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.