Flick și Denisa Filcea au fost împreună în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde au vorbit pentru prima dată despre sexul copilului pe care vedeta îl va aduce pe lume anul acesta.

Fată sau băiat?

Flick și Denisa Filcea sunt cei mai fericiți oameni din lume de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată în viața lor. În ultimii ani, au avut loc destul de multe schimbări în viața lor, iar venirea pe lume a unui copil era ceea ce le lipsea pentru a fi pe deplin fericiți. Atât ei, cât și fanii lor din mediul online au fost curioși să afle dacă vor avea fată sau băiat, așa că au încercat să afle din nou.

Ei bine, nici de data aceasta nu au reușit să afle ce este, dar se bucură de fiecare moment din viața lor și lasă lucrurile să vină de la sine. Cei doi soți au preferat, de asemenea, să țină ascunsă sarcina pentru o vreme, dar la un moment dat burtica a devenit vizibilă, iar secretul nu a mai putut fi păstrat, oricât de tare și-ar fi dorit viitorii părinți lucrul acesta.

„Momentan nu am aflat dacă este băiat sau fetiță. Inițial, eu am spus să facem cum era mai demult, cum e în filme, când nașii îți spun dacă o să ai o fetiță sau un băiețel, să fie surpriză. După care, Sebastian a spus își dorește să știe, să se pregătească. Am mers să aflăm ce este, nu s-a putut. Am mai fost o dată, nu s-a putut nici atunci. Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se întâmple!”, a declarat Denisa Filcea, la „Vorbește Lumea”.

Povestea lor de iubire a început în urmă cu doar trei ani, dar lucrurile au evoluat repede. S-au mutat împreună, s-au căsătorit și urmează să devină părinți.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.