Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, au anunțat faptul că vor deveni părinți pentru prima dată. Ei bine, din imagini reiese că vedeta este însărcinată în câteva luni bune, iar mulți s-au întrebat de ce anume a decis să ascundă sarcina până acum.

Soția lui Flick este însărcinată pentru prima dată

Bucurie mare pentru Flick și pentru frumoasa lui parteneră de viață, care va aduce pe lume primul lor copil. Aceștia au făcut marele anunț prin intermediul unei filmări în care era pusă în evidență burtica de gravidă a șatenei și în care aceștia sunt în alb. Reacțiile fanilor au început și ele să apară, încă din primele minute. Cei mai mulți dintre ei s-au bucurat pentru reușita lor și i-au urat soție fostului om de radio toate gândurile lor bune.

Flick a făcut și câteva versuri în stilul lui caracteristic despre marele eveniment și în care a cuprins toate emoțiile pe care el și Denisa Filcea le-au simțit în clipa în care au aflat vestea că vor avea un copil.

„Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.

Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi”, a scris Flick, pe contul lui de Instagram.

Ambii au preferat să țină ascuns acest lucru pentru o perioadă de timp, iar ea a spus clar că nici măcar nu a simțit nevoia de a împărtăși acest lucru cu altcineva. Atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt foarte recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă.

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, darpur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut nimeni. (...) Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă.”, a mărturisit Denisa Filcea, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Flick și Denisa Filcea, primul Crăciun alături de fiica lor: „ne...
Flick și Denisa Filcea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.