Anamaria Prodan a povestit cum a reacționat în momentul în care a aflat că este însărcinată, recunoscând că a fost pe punctul de a leșina.

Anamaria Prodan, despre momentul în care a aflat că va fi din nou mamă

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, dar este o femeie împlinită, mai ales că a adus pe lume niște copii pe care îi adoră, cărora le-a oferit cel mai bun trai și pentru care încă este dispusă de orice sacrificiu. Impresara are două fete din fosta căsnicie cu Tibi Dumitrescu, pe Sarah și Rebecca, dar și un băiat din căsnicia cu Laurențiu Reghecampj și anume Bebeto.

În ceea ce privește venirea pe lumea a băiatului ei, aceasta reprezintă și motivul pentru care vedeta nu ar putea să îl urască niciodată pe tatăl lui, în ciuda faptului că a suferit enorm din cauza lui și încă se întâmplă lucrul acesta. Când a aflat că este gravidă cu antrenorul, bucuria a fost atât de mare pentru ea încât mai avea puțin și leșina.

Este foarte recunoscătoare pentru copiii pe care i-a adus pe lume și chiar dacă nici ea și nici Bebeto, Sarah sau Rebecca nu se așteptau ca părinții lor să treacă printr-un divorț, acest lucru a fost inevitabil. Anamaria Prodan este o familistă convinsă și crede că alături de ei va fi în stare să treacă prin orice.

„Când am aflat că sunt gravidă cu Bebe, că mi-am dorit atât de mult un băiat, încât aproape am leșinat. A fost așa ceva: Doamne, Dumnezeule, gata”. De asta nu aș putea niciodată să îl urăsc pe Reghecampf. Mi-a dat cel mai frumos cadou din univers”, a declarat Anamaria Prodan în cadul poscat-ului lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.