Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a făcut o serie de afirmații dure la adresa fostului partener de viață al mamei sale, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a considerat tatăl ei și la care încă ține enorm, în ciuda situției actuale.

Ce a afirmat Sarah Dumitrescu, despre Reghe

Pe data de 4 aprilie a avut loc cea de-a doua înfățișare a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. La Judecătoria Buftea, impresara a mers însoțită de Bebe și de fiica ei, Sarah Dumitrescu. Sportiva a venit în România, doar pentru a-i fi alături femeii care i-a dat viață, dar tot ceea ce s-a petrecut în fața tribunalului i-a lăsat un gust amar.

Cel mai tare a durut-o faptul că antrenorul s-a prefăcut că ea și fratele ei nici măcar nu erau acolo și nu i-a salutat. Tânăra ține mult la el, mai ales că i-a fost ca un tată ani la rând și nu s-ar fi așteptat ca el și mama ei să ajungă într-o asemenea situație complicată. Deși a vorbit despre cele petrecute la începutul săptămânii, recent a mai avut o ieșire nervoasă în ceea ce îl privește pe Laurențiu Reghceampf.

Fiicei impresarei i se pare ireal cum a început toată lumea să râdă de el, de când a început tot scandalul legat de divorț, dar indiferent de situație ei îl iubesc la fel de mult.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a spus Sarah Dumitrescu într-o emisiune TV, potrivit click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.