Pierderea ambilor părinți, într-un timp relativ scurt, a fost o lovitură grea pentru îndrăgita actriță Oana Sîrbu. Acesteia îi este de fiecare dată greu să discute despre ceea ce i s-a întâmplat, pentru că i-a iubit foarte tare și a avut o relație specială cu cei care i-au dat viață.

Oana Sîrbu, despre pierderea părinților

Ultimii ani din viața Oanei Sîrbu au fost unii care au pus-o la grele încercări. În luna a august a anului 2020, mama ei a decedat, iar câteva luni mai târziu și-a pierdut viața și tatăl său. Pierderea tatălui ei a fost ceea cum o descrie ea o lovitură de grație, deoarece s-a întâmplat în perioada Crăciunului. În loc să se bucure împreună de sărbătorile de iarnă, actrița a fost nevoită să își îngroape și celălalt părinte.

„Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele…”, a declarat Oana Sîrbu, pentru ego.ro.

Chiar dacă fizic nu mai sunt alături de ea, Oana Sîrbu îi poartă mereu cu ea în lumea sa, în gânduri și în vise. La vremea respectivă, a refuzat să discute despre pierderile suferite, deoarece rănile erau mult prea dureroase și a preferat să sufere în tăcere. De curând, a vrut să își spună oful și a dat câteva declarații despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Nu doar ea le simte lipsa, ci și fiul ei care a rămas fără bunicii la care ținea enorm.

”Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mai zis actrița, pentru sursa citată.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.