Actrita Oana Sirbu i-a dat o replica acida unui internaut care a invitat-o la protestele care au avut loc duminica in Capitala si in marile orase din tara.

Invitata sa participe si ea la protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in late orase din tara, actrita Oana Sirbu a refuzat, precizand ca nu vrea sa se implice "in politica si mitinguri".

Totodata, ea i-a spus, celui care a lansat invitatia pe Facebook, ca a facut "enorm pentru Romania" si ca face parte dintr-o categorie profesionala care ar trebui protejata de cei care, acum, ii cer ajutorul.

Eu, pentru Romania, am facut enorm... si numai lucruri frumoase. Fac parte dintr-o patura profesionala care trebuia protejata tot mai mult de catre voi, cei care va plangeti acum de cei care ne-au adus tara in acest punct. Asa ca... nu mai cereti ajutor de la cei care fac lucruri frumoase in orice perioada istorica, cu atatea sacrificii. Trebuia sa nu-i lasati sa-si bata joc de simboluri si modele. Si-nca ceva: eu fac arta, si nu politica si mitinguri”, a fost replica dura data de Oana Sirbu.

Circa 45.000 de persoane au participat la protestele de duminica seara, cele mai ample din aceasta toamna. In Capitala s-au strans 25.000 de oameni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.