Andreea Antonescu este foarte sinceră cu fanele sale, cu care păstrează legătura pe Instagram, când vine vorba despre secretele frumuseții sale. Acestea sunt foarte curioase și o întreabă mereu cum reușește să arate atât de bine la aproape 40 de ani.

Andreea Antonescu, secretul unei siluete de invidiat

Cântăreața obișnuiește să discute despre multe lucruri cu persoanele care o urmăresc și le oferă sfaturi, ori de câte ori poate. Recent, vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine în ciuda vârstei pe care o are. Ei bine, se pare că Andreea Antonescu a început să țină diete deja de mai bine de un an, după ce a terminta filmările pentru două dintre cele mai importante proiecte în care s-a implicat.

Faptul că în timpul acelor emisiunii a fost supusă anumitor provocări, iar schimbările începuseră să se vadă și pe trupul ei, i-a dat de gândit. Astfel, artista a crezut că venise vremea să investească în ea și în trupul eu. Din punctul ei de vedere, corpul estecasa fiecărui om și trebuie să aratăm bine, să fim în formă, pentru a ne simți bine în propria „locuință”. A început să meargă și la sală, după ce timp de 15 ani nu a mai făcut lucrul acesta și a făcut, de asemenea, câteva tratamente corporale care au ajutat-o extrem de tare cu întregul proces.

„De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu. Corpul nostru este casa noastră așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.