Andreea Antonescu este o femeie singură de mai bine de doi an de zile, de când ea și Traian Spak, fostul ei soț, și-au spus adio. Recent, vedeta a vorbit despre relația cu bărbatul pe care l-a iubit și cu care, în ciuda trecutului, se înțelege de minune.

Adevărul despre relația cu fostul ei soț

Andreea Antonescu a trăit o poveste de dragoste cu Traian Spak, bărbatul care după o perioadă de timp a rămas și însărcinată și cu care are și o fetiță. În ciuda faptului că a fost nevoită să se ocupe singură de creșterea fiicei sale, Sienna este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla în ultimii ani din viața și este, de asemenea, persoana pentruc care ar fi dispusa sa facă orice sacrificiu.

Ori de câte ori a avut ocazia, artista a vorbit extrem de frumos despre cel care i-a fost soț. Chiar și la momentul actual, relația lor este una bună, iar Andreea Antonescu este de părere că sfârșitul unei relații nu trebuie să vină neapărat cu certuri și neînțelegeri. Tot ceea ce fac este pentru Sienna a cărei fericire este importantă în egală măsură pentru fiecare dintre ei.

În plus, frumoasa vedetă a spus că ambii și-au dat seama că pot fi fericiți și separat, mai ales că ei nu mai funcționau bine împreună, iar divorțul era inevitabil.

„Mi s-a părut normal să rămânem în relații atât de bune, conștienți fiind că avem un copil, iar până a o avea pe Sienna, au trecut 6 ani de relație. E un om! În ziua de azi mai greu poți să găsești. Am considerat că ne știm foarte bine scopurile, țelurile și putem și putem fi fericiți și împliniți separat. Iar un final de relație nu înseamnă neapărat surle, trâmbițe, scandaluri și alte cele.”, a declarat Andreea Antonescu, pentru emisiunea „Interviu WOW.”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.