Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Antonescu a pozat în celebra revistă Playboy, în urmă cu câțiva ani buni, pe vremea când făcea furori alături de Andreea Bălan. Artista a primit o ofertă de nerefuzat, mai ales că i s-au oferit toți banii pe care i-a cerut pentru a poze dezbrăcată.

Andreea Antonescu a primit bani grei de la Playboy

Invitată într-un podcast, cântăreața a vorbit sincer desprea acea perioadă vieții sale, dar și despre cum s-au schimbat lucrurile în viața sa, după ce a decis să pozeze în acea revistă pentru adulți. Se pare că primea telefoane de la mai mulți fotbaliști, dar nu s-a prins nimic, fiindcă erau multe diferențe între ei și bărbații respectivi; diferențe de cultură, dar și de înălțime.

Cel mai tare s-a bucurat de faptul că dintre toate vedetele care au acceptat să pozeze nud, ea a primit cei mai mulți bani și anume 30.000 de euro, în ciuda faptului că nu arăta cel mai bine dintre colegele sale de breaslă de pe atunci. Crede că a rămas în istorie cu lucrul acesta și vorbește, de fiecare dată, cu zâmbetul pe buze despre momentele din trecut care au făcut-o cine este astăzi.


„Au început telefoanele de la fotbaliști. S-au terminat repede. Au fost diferențe de cultură, diferențe de înălțime. O copertă m-a făcut de la copil femeie. Mă întrebam, oare ce am făcut? Dar am rămas cea mai bine plătită, eu la 1,57, 42 de kilograme. Tot eu am rămas cea mai bine plătită. Mulțumesc lui Dumnezeu am rămas în istorie pentru chestia asta'', a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.