Ilinca Vandici a vorbit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre scandalul în care a fost implicată cu Elena Udrea, pe vremea când prezentatoarea forma un cuplu cu Alin Cocoș.

Ilinca Vandici a spus întregul adevăr

În urmă cu câțiva ani buni, Ilinca Vandici a fost într-o relație cu Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș. Tot la vremea respectivă, Elena Udrea era împreună cu tatăl partenerului de viață al Ilincăi Vandici și s-a scris foarte mult despre faptul că acestea nu ar fi înțeles deloc bine și că s-ar fi certat destul de tare la vremea aceea.

Denise Rifai a profitat de faptul că a avut-o ca invitată pe prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” și a luat-o la întrebări în ceea ce privește trecutului ei și situația cu Elena Udrea, iar ea nu a putut să nu lămurească o dată pentru totdeauna situația respectivă. Ei bine, din câte a declarat vedeta se pare că nu ar fi avut niciodată nimic de împărțit cu politiciana.

“O admir foarte tare și o plac pe Elena. Nu pot spune că am avut o relație sau că eram prietene. Ne-am întâlnit de vreo 2, 3 ori în doi ani și jumătate la câte o masă. Nu pot să spun că am împărțit experiențe sau am povestit lucruri. Însă da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce să ne certăm”, a declarat Ilinca Vandici, în emisiunea amintită.

Invitata a mai spus că o admiră foarte tare pe Elena Udrea și că nu s-au văzut decât de câteva ori, când au luat masa și nu au împărțit prea multe experiențe și nici nu au povestit prea multe, dar cu toate acestea o place în adevăratul sens al cuvântului. Legat de ceea ce s-a scris, cum că blondina s-ar fi amestecat în relația sa cu Alin Cocoș, ea este de părere că nu este de nivelul acest lucru.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

“Niciodată, cred eu, Elena nu s-ar fi amestecat în deciziile pe care le lua Alin sau relația care a fost între noi. Nu mi se părea că ține de nivelul Elenei și de preocupările pe care le avea ea relația dintre noi doi”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.