llinca Vandici a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit printre altele și despre părinții ei pentru care are un respect imens. Când a fost nevoită să discute despre decesul tatălui său, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Ilinca Vandici, despre moartea tatălui ei

Ilinca Vandici este o femeie foarte sensibilă, deși adesea preferă să țină ascuns lucrul acesta, dar nu își poate stăpâni lacrimile când vine vorba despre părinții ei. În cadrul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare a povestit despre momentul în care părintele ei și-a pierdut viața, pe vremea când era avea doar 22 de ani.

Înainte ca el să își dea ultima suflare, a vrut să își vadă fiica și a așteptat ca ea să se întoarcă din București și mai apoi și-a luat rămas bun de la ea și de la cei dragi. Practic, acesta a murit în brațele ei și nu are cum să uite această suferință, ba chiar a izbucnit în lacrimi când și-a amintit de ziua respectivă.

"Tata m-a așteptat să vin din București ca să-și ia rămas-bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu fața către perete și a murit. Mi-am dat seama după 3 minute că nu mai respiră. L-am întors și am început să țip.", a povestit vedeta.

Chiar dacă a avut momente în care nu s-a simțit bine din cauza faptului că nu a fost copilul preferat al părinților ei, nu i-a judecat niciodată pentru alegerile pe care le-au făcut în viață, pentru că este de părere că nu are acest drept, indiferent de situație.

"Nu l-am judecat niciodată. Nu e dreptul meu să fac asta. Însă da, e dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Cred că e greșit ca un copil să-și judece părinții, cred că e greșit ca un părinte să-și judece copiii. Cred că fiecare avem libertatea dată de la Dumnezeu să ne trăim viața exact așa cum ne dorim. Nicio clipă, oricât de supărată aș fi fost, oricât de rănită, oricâtă durere aș fi simțit n-am susținut și nu voi susține niciodată că părinții mei nu m-au iubit. Dimpotrivă, am fost un copil iubit, doar că iubit în felul lor, care felul lor nu avea corespondent în felul meu. Nu judec, îi iubesc, i-am iubit și îi voi iubi toată viața mea. Vreau să se înțeleagă doar că am ajuns la maturitatea la care pot spune public că am avut nevoie și de altceva. Acel ceva pe care nu l-au văzut, poate nu au avut timp, poate nu au fost educați.", a mai povestit ea.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

"Încă sufăr. Este o suferință care nu poate trece decât dacă este înțeleasă, vindecată, acceptată și luată ca atare. Acesta este unul dintre motivele pentru care poate astăzi sunt într-o continuă căutare, dezvoltare, analiză personală, tocmai pentru că sunt lucruri care m-au marcat, pe care nu le-am înțeles, nu le-am știut. Zian este cel care m-a dus pe drumul ăsta al dezvoltării personale, loc în care am găsit că sunt foarte multe traume, sunt foarte multe dureri, sunt foarte multe frici, sunt foarte multe nesiguranțe, pe care astăzi încerc să le înțeleg, să le accept, să le vindec. La un moment dat, voi reuși să fac asta.(...) Simțeam că ne iubim, dar ne și călcam pe coadă, eu cu sora mea. După ce am început această analiză personală și am descoperit de fapt și am înțeles multe vizavi de relația mea cu ea, am înțeles că doare rău, am înțeles că și pe ea o doare. Încerc să vindec, încerc să rezolv și dacă eu voi rezolva, cu siguranță o voi ajuta și pe ea să rezolve lucrurile care și pe ea o dor.", a mai zis ea.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.