Fanii emisiunii Survivor România au urmărit ediția de seara trecută cu sufletul la gură și au fost dezamăgiți să vadă că Mihaela Stan a fost cea eliminată din competiție. Uite ce au avut de zis în secțiunea de comentarii!

Fanii emisiunii, revoltați pe Facebook

Consiliul de eliminare din ultima ediție de Survivor România a săptămânii i-a avut în centrul atenției pe Doru Răduță, pe Mihaela Stan și pe Mihaela Stan. Fiecare dintre ei își dorea mai multe ca orice să rămână în concurs, dar din nefericire pentru unul dintre ei lupta a ajuns la final. Cea care nu a primit prea multă susținere din partea telespectatorilor a fost Mihaela, cea care și-a luat la revedere de la colegii ei cu lacrimi în ochi.

Toate săptămânile petrecute în jungla Dominicană a făcut să se atașeze de acel loc și să se apropie de câțiva dintre colegii ei. Într-un fel sau altul a simțit că ea va fi cea eliminată, dar nu avea nicio putere să schimbe situația.

La scurt timp după ce Daniel Pavel i-a rostit numele, fanii competiției și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale, fiind de părere că producătorii emisiunii de la Pro TV elimină pe cine vor ei, nu pe cine nu votează oamenii din fața micilor ecrane. Unii dintre aceștia și-ar fi dorit ca Alexandra Duli să plece, dar ea mare are încă o săptămână asigurată în concurs, spre dezamăgirea lor. Alții au afirmat că, de fapt, merita să plece din cauza comportamentului ei neadecvat față de colegi.

„Hai că nu-i corect…”, „Păi ce s-a întâmplat… acum o săptămână toți spuneau acasă Duli și acum?”, „Pleacă cine vor ei”, „„Fix ce s-a întâmplat cu Sorin sezonul trecut”, „Asta a urmărit producția, să dezbine Războinicii și doar separându-i a reușit. Nu e ceva suspect că Faimoșii nu se mai ceartă deloc?”,

„Hai că nu-i corect…”, „Păi ce s-a întâmplat… acum o săptămână toți spuneau acasă Duli și acum?”, „Pleacă cine vor ei”, „„Fix ce s-a întâmplat cu Sorin sezonul trecut”, „Asta a urmărit producția, să dezbine Războinicii și doar separându-i a reușit. Nu e ceva suspect că Faimoșii nu se mai ceartă deloc?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.