Oana Roman a avut parte de întâmplări neașteptate în trafic, moment în care s-a enervat extrem de tare și le-a spus tot ceea ce a avut pe suflet și celor care o urmăresc în mediul online și care știu totul despre ea.

Oana Roman, enervată de șoferii din Capitală

Fie că este fericită, fie că este tristă sau îngândurată, Oana Roman le povestește oamenilor care o urmăresc despre lucrul acesta. Recent, în timp ce se îndrepta către un eveniment de suflet și spera că va avea o zi frumoasă, a avut parte în schimb de câteva momente tensionate în trafic din cauza unor șoferi care, spre surprinderea ei, nu erau femei.

„Azi drumuri, întâlniri și un eveniment de suflet. Afară e soare, e cald, e frumos, va fi o după-amiază foarte frumoasă.”, le-a povestit Oana Roman fanilor de pe Instagram.

Enervată la culme a simțit nevoia să comunice faptul că mulți dintre șoferii din București reprezintă un pericol public, mai ales în traficul acela. Fiica lui Petre Roman le-a transmis acestora că ar fi mult mai bine dacă ar sta acasă și, de asemenea, la volan are momente în care vorbește și ea urât, din cauza faptului că nervii îi sunt întinși la maxim și nu se mai poate controla. Partenera de viață a lui Marius Elisei a mai avut parte de întâmplări nefericite în traficul din Capitală și de fiecare dată le-a povestit și internauților prin ce a trecut.

„Unii șoferi sunt pericol public în București și nu numai. E ceva rău de tot și nu sunt neapărat femei, dar unii șoferi sunt o nenorocire, mal ales pe traficul ăsta. Ar face mai bine să stea acasă. (…) Din păcate, la volan e singurul moment în care spun și eu măscării.”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.