Oana Roman i-a dat replica Iuliei Albu, după ce aceasta a discutat în cadrul emisiunii „Poliția Modei” despre evoluția stilui său vestimentar. Ce părere are vedeta despre spusele creatoarei de modă.

Oana Roman a sărit în apărarea sa

Iulia Albu, Romanița Iovan și Ovidiu Buta au comentat alegerile vestimentare pe care le-a făcut în ultimii ani Oana Roman. În timpul emisiunii de la Antena Stars, pe ecran au rulat mai multe imagini cu vedeta, pe care creatoarea de modă a spus că nu a criticat-o niciodată din cauza greutății sale, așa cum cred unii, ci doar din punct de vedere vestimentar așa trebuie.

Chiar dacă de data aceasta, Iulia Albu nu a fost atât de dură cu ea și a spus că îi apreciază evoluția, Oana Roman a fost deranjată de afirmațiile sale și a postat un mesaj pe Instagram pe această temă, scoțând în evidență faptul că lucrurile care ei i se par de bun gust, altora s-ar putea să nu li se pară.

După ce au ascultat declarațiile partenerei de viață a lui Marius Elisei, fanii ei de pe social media au fost curioși să vadă dacă va continua micul scandal dintre ele, în cazul în care Iulia Albu va decide să îi dea replica.

„Mi se pare o meserie cel puțin ciudată. Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate altora li se pare de prost gust, nu e universal valabil. Nu cred că e valabil să invocăm bunul gust pentru a da verdicte despre alții. În schimb, bunul simț e universal valabil, e o normă pentru toată lumea.Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să rămân de bun simț pentru mine și pentru alții. Pentru toți ar trebui să conteze mai mult bunul simț decât bunul gust.

Când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate, nici nu te încadrezi în bunul simț pentru că te preocupă mai mult cancanurile.Prefer să fiu de bun simț decât să fiu considerată de bun gust de unii care nu contează”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.