Iulia Albu și Romanița Iovan au vorbit în cadrul emisiunii „Poliția Modei” despre Oana Roman și despre evoluția stilului ei vestimentar. Ce au spus vedetele despre partenera de viață a lui Marius Elisei!

„Nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă”

Evoluția stilului vestimentar pe care îl are Oana Roman a fost subiect de discuție în cadrul emisiunii „Poliția Modei” de la Antena Stars. Pe ecran au apărut mai multe imagini cu fiica lui Petre Roman, iar Iulia Albu alături de Romanița Iovan, dar și alături de Ovidiu Buta le-au comentat.

Fosta concurenta de la „Dancing on ice – Vis în doi” a preferat să spună clar, încă de la început, faptul că Oana Roman nu a fost niciodată comentată din perspectiva greutății sale, ci doar din punct de vedere vestimentar. Creatoare de modă a apreciat enorm evoluția partenei de viață a lui Marius Elisei, dar nu este de acord cu faptul că își editează fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea și, mai nou, a lui Ovidiu. Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate.”, a declarat Iulia Albu, la „Poliția Modei”.

În cadrul aceleiași emisiuni, Romanița Iovan și-a exprimat și ea opnia despre Oana Roman, punând accentul pe faptul că nu este important produsul vestimentar, ci mai degrabă este important cum este acesta purtat de persoana în cauză.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

„Eu nu am problemă neapărat de produsul ca atare, ci cum îl fotografiezi, cum îl pozezi și cum te poziționezi. Problema e de expunere, e o chestie esențială asta.”, a spus și Romanița Iovan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.