În momentul în care Selly s-a infectat cu COVID-19, mai multe persoane de pe internet i-au transmis că îi doresc moartea, iar lui nu îi vine să creadă cât de multă ură există în sufletele unora dintre urmăritorii lui.

Selly s-a confruntat cu un val de ură

De ani buni, Selly este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți vloggeri de la noi din țară și chiar dacă peste două milioane îl susțin, există și alte zeci de oameni care nu îi vor deloc bine. În urmă cu câteva zile bune, artistul s-a infectat cu COVID-19 și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor, mergând singur la spital, deoarece starea lui nu era tocmai una bună.

Așa cum o face de mai bine de zece ani, Andrei Șelaru și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut atât la spital, cât și după ce a trecut acea perioadă grea și s-a confruntat cu niște mesaje și comentarii venite din partea unor internauți care i-au transmis că îi doresc moartea, ceea ce i-a lăsat un gust amar tânărului și nu a avut cum să nu comenteze la Story acest aspect.

Selly a menționat că nu poate înțelege mentalitatea acelor oameni care la prima vedere sunt respectabili, dar care îi dau comentarii de hate. Nu este pentru prima dată când vloggerul se confruntă cu comentarii răutăcioase, dar este pentru prima dată când ura din online a ajuns la acest nivel.

„Acum știți cum e săptămâna a trecut, eu m-am făcut bine, m-am pus pe picioare, dar ăștia tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva...Atâta ură degeaba. Când te uiți așa la ei sunt foare respectabili, le-ai ceda locul în metrou dacă i-ai vedea și când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot”, a declarat Selly, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.