Selly a reușit să își îngrijoreze miile de fani de pe Instagram, după ce le-a vorbit despre starea sa de sănătate. Îndrăgitul vlogger s-a infectat cu COVID-19 și a mers de unul singur la spital, deoarece starea sa nu era deloc una bună.

Selly, despre infectarea cu coronavirus

Andrei Șelaru, cunoscut de fanii lui drept Selly, obișnuiește să își țină urmăritorii de pe toate platformele la curent cu tot ceea ce face. Astfel, recent, acesta a dorit să le povestească acestora cum anume a procedat în momentul în care și-a dat seama că este infectat cu COVID-19. În seara zilei de 28 martie, artistului i s-a făcut rău, a simțit o durere puternică în gât, având și o dificultate la înghițire.

Acest lucru l-a îngrijorat, mai ales că în ciuda faptului că nu mai este impusă niciun fel de restricție în România, virusul încă există, iar un număr mare de români se infectează zilnic. Inițial, Selly a sunat la salvare, dar cum nu venea nimeni a decis să se urce în mașină și să meargă de unul singur la spital.

Vloggerul a făcut febră 40 de grade, iar acesta a fost lucrul care l-a speriat cel mai tare și care l-a determinat să ceară ajutorul cadrelor medicale. La final, el s-a declarat dezamăgit de timpul pe care l-a făcut ambulanța pe drum, cel mai important fiind însă faptul că este în afara oricărui pericol.

„Am Covid. Aseară, pe la 17 m-a luat așa o durere în gât, o dificultate la înghițire, efectiv, gâtul iritat maxim. Pe la 19 m-au luat niște frisoane de stăteam cu geaca pe mine în birou și cu căldura dată la maxim.

Am ajuns acasă, am făcut febră 40 de grade. Am sunat la salvare. M-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital (…) A mai trecut o oră cu perfuzii cu alea, am primit un telefon, era salvarea care a ajunsese. O oră și douăzeci i-a luat să ajungă. Dacă o oră și douăzeci îi ia să ajungă la salvare… Eram deja mort.”, a povestit Selly, în mediul online.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.