Chiar dacă s-a spus că Războinicii de la Survivor România nu sunt plătiți pentru participarea lor în concurs, acest lucru este total neadevărat. Aceștia nu primesc la fel de mulți banii precum adversarii lor, dar câștigă și ei destul de bine, motiv pentru care fiecare vrea să reziste cât mai mult în concurs.

Elena Matei vrea să fie propria sa șefă

Elena Matei a făcut același lucru și anume a luptat cu toate forțele să rămână pentru cât mai mult timp în concurs și să câștige banii de care avea atât de mare nevoie, pentru a-și îndeplini unul dintre cele mai mai multe visuri ale sale. Dacă nu ar fi fost nominalizată pentru eliminare, din punct de vedere fizic blondina ar mai fi făcut față.

Atitudinea pe care a avut-o față de colegii ei, dar mai ales față de Relu Pănescu în momentul în care l-au trimis în exil, dar nu i-au dat porția lui de mâncare a costat-o mult. Comentariile pe care fosta concurentă de la Survivor România le-a făcut într-un consiliu i-au făcut pe cei de acasă să își schimbe total părerea despre ea și să nu îi acorde voturi, când a avut cu adevărat nevoie de ele.

Astfel, blondina a fost eliminată. Imediat după ce a ajuns în țară, a încercat pe cât posibil să revină la viața sa obișnuită și s-a gândit deja și în ce anume va investi suma de bani frumușică pe care a câștigat-o de pe urma participării sale în cadrul emisiunii de la Pro TV.

„Toți banii pe care i-am făcut îi investesc acolo, de aia m-am și dus acolo, să câștig cât mai mulți bani, ca să pot să-mi fac afacerea mea, pentru că nu vreau să mai lucrez pentru nimeni”, a declarat Elena Matei, potrivit fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.