Elena Matei a părăsit competiția Survivor România în urmă cu doar o săptămână. Fosta Războinică, dar nicin colegii ei nu se așteptau ca ea să fie cea care nu are deloc parte de susținere din partea celor de acasă. Aceștia au avut un șoc la auzirea numelui său, fiindcă noi intrați în concurs s-au bucurat de mai multe voturi decât ea care s-a luptat pentru supraviețuire încă din prima zi.

Elena Matei, mărturisiri după eliminarea din concurs

Lupta de la Survivor România a luat sfârșit în urmă cu doar câteva zile, când Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate. Nimeni nu se aștepta ca la finalul zilei să rămână fără una dintre cele mai puternice fete din echipă. Telespectatorii nu au simpatizat-o atât de tare încât să îi acorde susținere, așa că a fost nevoită să își la revedere în lacrimi de la colegii ei.

Recent, a ajuns acasă și a oferit și primele declarații despre ceea ce se petrece în Republica Dominicană. Blondina a avut timp suficient la dispoziție să își facă o părere atât despre Războinici, cât și despre Faimoși. Ei bine, se pare că nu îl are nici ea prea mult la suflet pe Emil Rengle pe care l-ar fi trimis în exil fără niciun regret. În plus, Elena Matei a spus cine va ajunge în România cu trofeul, din punctul ei de vedere.

„Dintre toți, îl trimit în exil pe Rengle. El merită cel mai mult. Atitudinea lui… Energia lui cum face. Are o părere prea bună despre el. Crede că toată lumea îl iubește acasă. Cu trofeul în mână îi văd pe Delea sau pe Drăgulescu, la băieți. La fete, Ștefania sau Elena Chiriac”, a declarat Elena Matei, la Extrashow.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.