Oana Radu le-a făcut fanilor ei o dezvăluire cutremurătoare. Vedeta nu are parte de niște zile tocmai ușoare, după ce a aflat că și-ar putea pierde vocea, lucru de care orice artist se teme, când începe să aibă probleme.

Cu ce problemă se confruntă Oana Radu

Oana Radu a plecat pentru câteva zile în Paris, dar nu pentru a se bucura de o vacanță, ci pentru a-și rezolva niște probleme medicale pe care le are de mai bine de patru ani. Pentru a afla ce are cu adevărat și pentru a avea parte de cele mai bune îngrijiri, frumoasa artistă să apeleze la speciliști din afara țării, dar rămâne de văzut dacă eforturile sale au fost sau nu în zadar.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale. Gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare. Îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a povestit Oana Radu, la Story.

Oricât de ocupată ar fi și în orice colț al lumii ar fi plecată, cântăreața nu uită de fanii ei de pe social media. Așa cum face de fiecare dată și acum i-a ținut pe aceștia la curent cu motivul plecării sale în capitala Franței, motiv pentru care internauții și-au făcut griji serioase și i-au transmis gândurile lor. Cei mai mulți speră ca Oana Radu să nu își piardă vocea, ci să lanseze în continuare piese frumoase, care să devină hit-uri și care să îi cucerească încă de la primul play, așa cum s-a întâmplat și până acum.

„De vreo patru ani durează fenomenul. Aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am lăsat și de fumat. În perioada aia eram și mai răgușită. În general nu fac chestii care să îmi dăuneze. Nu mănânc sărățele și alte chestii care să mă irite. Nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai zis artista.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.