Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pentru a doua oară în procesul de divorț , iar fina celor doi a făcut declarații complet neașteptate despre acest subiect.

Ce a povestit Andreea Bogățeanu despre nașii ei

Astăzi, 4 aprilie, este o zi pe cât de importantă, pe atât de dificilă pentru Anamaria Prodan și pentru Laurențiu Reghecampf, deoarece are loc cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț. Se pare că fiina lor, Andreea Bogățeanu, a decis să meargă la tribunal pentru a o susține pe impresară acum, când are cea mai mare nevoie de susținere din partea celor dragi.

Înainte de înfățișarea în procesul de divorț, femeia a dat o serie de declarații în care a vorbit despre situația prin care impresara trece în momentul de față. Deși ea și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio de câteva luni bune, Anamaria Prodan nu și-a revenit și încă suferă sau cel puțin asta a spus fina lor.

Vedetei îi este cu atât mai greu cu cât se gândește și la suferința lui Bebe, copilul lor, pe care îl iubește și pe care îl prețuiește, deși în ultima vreme situația între ea și tatăl lui nu a fost tocmai una roz.

„Este destul de agitată. Este și ea tot om, trece printr-o situație destul de delicată. Tocmai de aceea voi fi prezentă lângă ea pentru a încerca să-i induc liniștea de care are nevoie. Ea este o fire mai vulcanică și chiar are nevoie de noi. Pentru ea, cel mai dureros e faptul că Bebe suferă foarte mult și, până la urmă, tot ce s-a întâmplat. Este femeie, a fost lovită în orgoliu, în sentimente, în primul rând. Vă dați seama că durerea este imensă”, a declarat fina Anamariei Prodan, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.