Anamaria Prodan a decis să îngroape securea războiului cu fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Impresara vrea să fie din nou fericită, să se bucure de fiecare moment din viața sa și să lase trecutul dureros în urmă. Vrea pace.

Anamaria Prodan este fericită și liniștită

În ultimele luni, unul dintre principalele subiecte de discuție a fost cel legat de divorțul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Lucrurile au început să se complice în momentul în care antrenorul a decis să își spună și el punctul de vedere, având în vedere că fosta lui soție a făcut tot felul de afirmații despre el și despre actuala lui parteneră de viață, care va deveni mamă în curând.

A simțit nevoia să vorbească și a făcut-o. Mii de oamenii l-au ascultat și l-au crezut. După luni întregi de scandal și declarații acide la adresa lui, impresara a decis să facă pace, să îl ierte pe acesta și a mărturisit că ea și copiii ei îi vor întinde o mână ori de câte ori acesta va avea nevoie de ajutor.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a spus clar că ea este fericită și liniștită și că a uitat de acea perioadă urâtă a viețiile sale, datorită prietenilor adevărați pe care îi are. Copiii sunt la fel de bine și au uitat tot, trăindu-și viața liniștiți așa cum se întâmpla și înainte de divoțul părinților lor.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.