Experiența Survivor România a fost una de care s-a bucurat din plin, dar și una din care a avut de învățat foarte multe lucruri. Recent, fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a recunoscut și pe cine nu ar vrea sa mai vadă niciodată dintre Faimoși.

Emil Rengle, moment de sinceritate

Dansatorul a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România, de care oamenii din fața micilor ecrane au fost dezamăgiți. Acesta nu doar că a spus adevărul despre colegii lui de echipă de fiecare dată, dar nu a avut o atitudine tocmai corectă față de ei, motiv pentru care telespectatorii l-au taxat, au așteptat să fie nomaninalizat pentru eliminare și nu l-au votat.

Deși la început părea că se înțelegea destul de bine cu Laura Giurcanu și cu TJ Miles, până la părăsirea concursului s-a certat și cu ei. Cu toate acestea, Faimoșii nu se află pe lista celor pe care Emil Rengle nu vrea să îi mai vadă niciodată în viața lui. Într-un interviu pe care coregraful l-a acordat recent a spus clar că persoanele cu care nu-și dorește să aibă niciun fel de contact sunt Andreea Tonciu și Robert Niță.

Fostul Faimos a avut câteva discuții aprinse cu cei doi, iar pe Tonciu a numit-o chiar vrăjitoare spunând că se teme de râsul ei, motiv pentru care aceasta s-a enervat la culme și a pornit un întreg scandal.

„Sunt cei cu care nu mi-am dorit să am contact nici înainte de show: Andreea Tonciu și Robert Niță. Cred cu tărie faptul că energia nu minte niciodată. Ea doar se simte. Pur și simplu avem alte proiecții ale vieții, alte dorințe. Vedem lucrurile diferit. Acesta e motivul principal pentru care nu aș putea să am de-a face cu ei”, a declarat Emil Rengle, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.