Delia a vorbit recent despre lucrurile care au marcat-o pe vremea când era doar un copil. Surprinzător sau nu, traumele sale din trecut cu legătură cu muzica.

Delia, despre momentele care au marcat-o în copilărie

Cea mai mare pasiune a Deliei, încă de pe vremea când era doar un copil, a fost muzica. Visa să devină o mare artistă, dar nu a stat cu mâinile în sân, ci a muncit pentru dorința sa până când i s-a îndeplinit. Acum, blondina este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară, iar zeci de oameni merg la concertele sale.

Și pe social media se bucură de multă susținere din partea oamenilor având, de exemplu, pe contul ei de Instagram 2 milioane de urmăritori. Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu se pare că a reușit să îi cucerească pe aceștia mai ales prin intermediul imaginilor pe care le postează din nenumăratele ei vacanțe.

Când nu este plecată, artista muncește, dar nu atât de mult pe cât o făcea în trecut. Din cauza orelor din studiu din școală, artista nu mai poate studia pentru prea mult timp la un instrument, ci doar când este nevoie cu adevărat, pentru că îi revin anumite sentimente ciudate.

„Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut. Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria.”, a declarat Delia, conform libertatea.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.