Delia se bucură de o vacanță pe cinste, după câteva zile pe care le-a petrecut numai la filmările pentru noul sezon al emisiunii iUmor. Vedeta a simțit nevoia să se relaxeze și cum îi place extrem de tare să călătorească, a decis să plece tot mai departe de țară alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu.

Delia se teme de pisicile de mare

De ceva vreme, Delia și-a dorit să ajungă pe meleagurile pe care se află cu soțul ei. Deși spera să se bucure din plin de experiență, a avut parte și de câteva peripeții despre care le-a vorbit fanilor de pe Instagram, care sunt la curent cu tot ceea ce se petrece în viața cântăreței.

Ei bine, se pare că frumoasa vedetă nu a avut curajul de a intra în apă alături de Răzvan Munteanu din cauza pisicilor de mare. Delia a încercat să le explice fanilor ei din mediul online de ce anume are această frică și de la cine a pornit totul. Într-un fel sau altul, urmăritorii ei de pe Instagram au fost furați de peisaj și nu au fost foarte atenți la declarațiile sale, mai ales că artista se află în niște locuri în care unii nici măcar nu își permit să viseze că vor ajunge vreodată.

În plus, Delia postează chiar și pe profilul ei imagini din locurile de vis pe care le vizitează, imagini care strâng mi de aprecieri și zeci de comentarii din partea urmăritorilor.


"Nu vreau sa intru în apă, am problema sa intru in mare printre pisici de mare. Adica de la mal nu mi-e frica sa intru. Sa ne înțelegem teama asta nu am avut-o, teama asta o am de la mama acum. Știu să înot, nu mi-e frică de apă, mi-e frică doar să nu calc pe ele", a povestit Delia, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.