Anul trecut, a izbucnit un întreg scandal pe internet între Alexandra Stan și Cătălin Măruță., după ce artista l-a acuzat pe acesta că s-a folosit de imaginea sa și de un material pe care ar fi trebuit să îl difuzeze câteva zile mai târziu, doar pentru audiență.

Alexandra Stan nu-i poartă pică lui Măruță

Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu sunt în cele mai bune relații, după ce vara trecută s-au certat din cauza unui gest pe care prezentatorul și echipa lui au difuzat niște imagini cu blondina, pentru care stabiliseră altceva. Cum era de așteptat, cântăreața s-a enervat la culme și nu s-a putut abține să nu îl tragă pe acesta la răspundere pentur gestul său.

La câteva zile după, deși nu ar fi vrut să facă lucrul acesta, partenerul de viață al Andrei i-a dat replica artistei chiar în cadrul emisiunii sale, motiv pentru care situația s-a încins și mai rău.

Acum, se pare că Alexandra Stan nu îi mai poartă pică lui Măruță, iar în cel mai recent interviu pe care l-a acordat celor de la Pro FM a decis să mărturisească și de ce anume l-a iertat, în ciuda certurilor din trecut. Vedeta a spus că este de părere că moderatorul emisiunii nu a vrut să îi facă rău intenționat, doar că nu a primit informațiile de la producători și așa s-a ajuns la scandalul cu pricina.

"Eu n-am nimic cu Măruță. Din contră. Eu înțeleg că a fost o lipsă de comunicare acolo, nici el n-a primit informațiile de la producătorii emisiunii.

Eu nu cred că el e rău intenționat și a vrut să-mi facă rău cu tot dinadinsul. Așa e emisiunea, așa e formatul lui. Dar atunci, în momentul acela, nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate, treceam printr-o perioadă foarte nasoală și mi-a picat foarte aiurea tot ce s-a întâmplat și am reacționat. Măruță știe foarte bine că țin la el și la Andra, ne știm de atâția ani în industria asta.", a declarat Alexandra Stan, la Pro FM.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.