Alexandra Stan nu îi mai suportă deloc pe cei care au numai cuvinte dure de spus la adresa ei, așa că a decis să ia atitudine și le-a declarat război. Și-a propus să îi învețe minte și a transmis un mesaj dur direct pe rețelele sociale.

Alexandra Stan a luat foc pe internet

Pe cât de iubită este Alexandra Stan de către milioane de oameni din întreaga lume, pe atât de mulți hateri are. Cunoscuta artistă obișnuia să nu le dea importanță celor care umpleau secțiunea de comentarii cu afirmații răutăcioase, dar răbdarea ei a ajuns la limită.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan postează, ori de câte ori are ocazia, imagini provocatoare în mediul online. Părerile despre fotografiile respective sunt împărțite. Unii dintre urmăritorii eu o admiră pentru curaj și o încurajează să mai publice și pe viitor poze precum acelea, în timp ce alții o critică dur pentru alegerile pe care le face.

Nu doar fotografiile de pe Instagram pe care Alexandra Stan le postează sunt subiect de discuție, ci și videoclipurile de pe TikTok. Pentru haterii de pe această platformă, blondina a postat câteva cuvinte dure, fiind mai degrabă un avertisment.

„Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați pe Tik Tok și mulți copii care nu știu ce să facă și nu am chef să stau să le dau la toți delete, comentariu, ignore, report, block”, a transmis artista, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.