Iubitul lui Theo Rose, Alex Leonte, a sărbătorit așa cum se cuvine împlinirea celor 28 de ani și, așa cum era de așteptat, a avut parte de o surpriză de zile mari din partea partenerei sale de viață, care a fost pusă pe glume chiar și într-o zi precum aceasta.

La mulți ani, Alex Leonte!

Alex Leonte este cunoscut drept iubitul lui Theo Rose, dar și drept nepotul lui Nea' Mărin, iar ziua de ieri a fost una extrem de importantă atât pentru el, cât și pentru frumoasa lui iubită, care a avut grijă să îi pregătească o surpriză pe care sigur nu o va uita prea curând. Cei doi sunt foarte deschiși cu fanii lor, iar cei din mediul online știu aproape totul despre ei datorită postărilor lor și nici de data aceasta nu au ezitat să le arate internauților cât de bine s-au distrat la petrecerea aniversară.

Artista s-a ținut de glume chiar și de ziua partenerului său și i-a făcut un cadou special. Theo Rose Cei doi alături de câțiva apropiați s-au distrat într-unul dintre localurile lor preferate din București, iar Alex Leonte a primit un tort spectaculos și multe bancnote de 500 de lei pe care apărea chipul lui, pe care Theo i-a numit „leoni”, după numele lui de familie.

‘’La muulți aaaanni!!! Avem aici și un cadou, ia vezi. 500 de leoni, câteva miuțe acolo ca să fie bine’’, a spus vedeta, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.