Antonia nu este nici prima, nici ultima vedetă care s-a confruntat și încă se confruntă cu hate-ul, dar este printre puținele persoane care sunt grav afectate de spusele oamenilor. În urma comentariilor răutăcioase, se pare că vrea să apară din ce în ce mai rar sau deloc la TV.

Antonia se confruntă cu anxietatea

Partenera de viață a lui Alex Velea nu doar că este apreciată de mii de oameni, dar este criticată în aceeași măsură. Vedeta pune la suflet toate vorbele rele, mai ales pe cele ale oamenilor care se grăbesc să o judece și să o portretizeze ca fiind o femeie proastă, după cum ea însăși le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram.

Antonia este o femeie frumoasă, ba chiar este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și din întreaga lume, iar mulți sunt de părere că aceasta este singura sa calitate, ceea ce o enervează la culme pe logodnica lui Alex Velea. Din cauza gurilor rele, cântăreața a început să aibă probleme serioase cu anxietatea și a decis să apară mai rar sau deloc pe micile ecrane, pentru a nu mai fi pusă în niște situații care să nu o avantajeze.

În urmă cu câteva zile, și-a rugat admiratorii să nu mai posteze imagini cu copiii ei doar pentru a deveni populari, pentru că este de părere că aceasta este o lipsă de respect față de ea.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba»”, a povestit Antonia, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.