Antonia este foarte sensilă, când vine vorba despre cei trei copii ai săi, Maya, Domininic și Akim. Partenera de viață a lui Alex Velea nu poate suporta ideea că sunt și oameni care se folosesc de imaginea copiilor ei, pentru a deveni populari și de aceea a decis să transmită un mesaj pe internet în ceea ce privește acest aspect.

Antonia, deranjată de cei care postează imagini cu copiii ei

Antonia este mândră de copiii ei, pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume. Indiferent de cât de ocupată ar fi, ea încearcă să petreacă tot mai mult timp alături de cei mici. În ultima vreme, a postat din ce în ce în ce mai rar imagini cu aceștia și nu înțelege de ce unii oameni pun la story fotografii cu ei, de dragul de a deveni populari pe internet.

Vizibil deranjată de acest lucru, frumoasa artistă și-a rugat urmăritorii să renunțe la a mai posta imagini cu cei mici și speră ca ei să țină cont de acest aspect. Din punctul ei de vedere, nu este altceva decât o lipsă de respect față de ea ca mamă, deoarece ei sunt doar niște suflete inocente, nu niște maimuțe pe care toată lumea să le posteze când își dorește.

Vedeta a încercat pe cât posibil să îi țină departe de lumea internetului, pentru ca ei să ducă o viață normală și, cel mai probabil, își dorește acest lucru și de data aceasta.

„Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă, mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, a scris Antonia, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.