A trecut aproape un an de când Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață, Antonia, iar de atunci fanii așteaptă să o vadă din nou îmbrăcând rochia de mireasă. Artista a oferit un interviu în care a vorbit despre acest subiect, dar și despre botezul celor doi băieți, Akim și Dominic, care nu a avut loc până acum. 

Antonia, despre botez și nuntă

Antonia este întrebată în mod frecvent când va avea loc nunta ei cu Alex Velea, iar până acum ea a evitat să discute despre acest subiect, cântărețul fiind cel care a dat declarații despre marele eveniment pe care încă nu l-au planificat. Ea este de părere că nu este tocmai cea mai bună perioadă pentru nunta lor, dar cel mai important pentru ea este faptul că sunt uniți, că au crezut mereu în ei și în iubirea lor și că au o familie frumoasă.

În plus, cântăreața a vorbit și despre lucrurile care au făcut-o să se îndrăgostească de tatăl copiilor ei la început.

„Nu am făcut un plan de nuntă, cred că nici perioada nu e tocmai bună şi nu ne permite planuri atât de avansate. Dar veţi afla, desigur, de îndată ce va fi stabilit. Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră. Am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru. Ne-am văzut la un studio, eram mai mulţi artişti, mi-a atras atenţia că era foarte vesel, energic, comunicativ, carismatic”, a declarat Antonia, pentru okmagazine.ro.

Un alt subiect despre care se vorbește de ani buni este botezul fiilor lor pe care nu l-au făcut, din cauza faptului că ea nu divorțase de fostul ei soț, Vincenzo Castellano. După terminarea procesului, multă lume se aștepta ca acesta să fie primul pas pe care Antonia și Alex Velea îl vor face, dar a trecut aproximativ un an de atunci, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Nu, Dominic şi Akim încă nu au fost botezaţi. Nu a fost deloc o perioadă uşoară. Oricât sunt de puternică, sunt şi sensibilă, a fost delicat, am suferit mult, a lăsat urme, dar totul e bine când se termină cu bine”, a mai povestit artista, pentru sursa menționată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.