Au trecut 22 de zile de la începutul războiului din Ucraina. Pe data de 24 februarie, trupele armate ruse au atacat pentru prima dată țara vecină distrugând tot ceea ce au întâlnit în calea lor, indiferent dacă a fost vorba despre locuințele oamenilor, spitale, muzee, teatre, spitale sau școli.

Antonia, despre copiii ucraineni care suferă

Multe vedete de la noi din țară au decis să ofere, încă din primele zile, ajutor pentru refugiații din Ucraina. Unii au donat bani, alții au strâns sume enorme de bani profitând de notorietatea din mediul online, iar altele pur și simplu au părut a fi serios afectate de situație, deși poate că nu aveau nici măcar o cunoștință pe teritoriul țării afectate.

Antonia este și ea șocată de tot ceea ce se petrece aproape de granițele țării noastre, iar cel mai mult o afectează faptul că foarte mulți copii nevinovați suferă enorm din cauza războiului lui Vladimir Putin. Iubita lui Alex Velea speră că lucrurile se vor liniștit cât mai repede cu putință, iar oamenii vor înceta să mai sufere așa cum o fac acum. Imaginile cu copiii ucraineni care circulă zilele acestea pe internet sunt greu de privit pentru Antonia, mamă fiind la rândul ei.

Nu pot să sper decât că lucrurile se vor linişti, că oamenii nu vor mai suferi aşa cum se întâmplă acum. Mai ales suferinţa copiilor nevinovaţi mă consumă foarte tare, imaginile sunt greu de privit. Separat de această situaţie, încerc să mă menţin veselă şi optimistă, energică în faţa copiilor mei”, a povestit Antonia, pentru okmagazine.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.