Pe Cătălin Botezatu și pe Loredana Groza îi leagă o prietenie de mai bine de 25 de ani, iar pentru el ea este, de fapt, „Madonna a României”, așa cum a numit-o în repetate rânduri. Recent, el a făcut o serie de mărturisiri despre artistă și a vorbit despre relația pe care o are cu aceasta. 

Botezatu a vorbit despre Loredana Groza

În ultimele zile, Loredana Groza și fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” s-au afișat tot mai des împreună, motiv pentru care au început să apară tot felul de întrebări legate de ei și de relația acestora. Pentru a nu-i mai ține pe jar pe cei mai curioși dintre admiratorii lor, Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre buna lui prietenă, pe care a cunoscut-o în urmă cu multă vreme.

Cunoscutul designer a invitat-o pe cântăreață să îi fie alături la Paris Fashion Week. Acesta a spus despre Loredana Groza că este o femeie talentată, dar care arată și extrem de bine pentru vârsta sa. În plus, acesta consideră că blondina își merită locul în industrie, mai ales datorită faptului că reușește să se reinventeze.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbizro.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.