Eliminare total neașteptată la Survivor România! În pericol au fost TJ Miles pe care cei mai mulți dintre colegii lui l-au votat, Mari Fica pe care ales-o Elena Chiriac, câștigătoarea colanului de imunitate al săptămânii, dar și Cătălin Zmărăndescu cel pe care l-a nominalizat Marian Drăgulescu.

Primele declarații după eliminare

Deși nimeni nu se aștepta ca Faimosul Cătălin Zmărăndescu să fie cel eliminat, acest lucru chiar s-a întâmplat, din cauza faptului că nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă. Colegii lui au fost șocați în clipa în care i-au auzit numele, iar niște reacții asemănătoare au avut și Războinicii.

Nici măcar Cătălin Zmărăndescu nu a putut să creadă că lupta lui în concurs a ajuns la final, dar a privit partea bună a lucrurilor și anume că se va întoarce acasă, la familia lui cu care nu a mai vorbit de la începerea concursului. Experiența de care a avut parte în Republica Dominicană este una despre care știe că nu va mai avea parte niciodată, dar care nu l-a schimbat deloc.

„Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția am fost eu și doar eu, nu m-am schimbat cu nimic, am rămas același om, doar că am devenit mult mai răbdător și mult mai înțelegător. Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că indiferent de ce cred eu, e o experiență pe care nu o voi uita ușor, peste 20 de ani probabil îmi voi aduce aminte de ea și le voi povesti copiilor mei, de ce nu și nepoților. (...)

Dacă am învățat un lucru e acela că prietenii se nasc în timp, în timp foarte mare și faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect, sper ca pe viitor să îmbunătățesc lucrul ăsta și să nu mai am încredere.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, după eliminarea din concurs.

Imediat după eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, reacțiile fanilor au apărut și ele. Cei mai mulți dintre ei au spus că următorii de pe listă ar trebui să fie CRBL și Laura Giurcanu. Unii speră că blondina a înțeles acum că TJ Miles pe care atât de tare își dorește să îl elimine din concurs este susținut de cei de acasă și că are mulți fani care îl iubesc.

„Acum urmează sa plece CRBL și Laura. Mă întreb daca Laura a realizat ca TJ este apreciat de public și o să încerce iar să se bage pe sub pielea lui …. Nu de alta, dar la cât de mult l-a jignit.” „Bine că a plecat săracul, după cât a plâns după familie, credeam că vom asista la o tragedie!! Noroc că cei 2 copii nu înțeleg comportamentul “de mare sportiv”, amenințările, jignirile și caracterul tăticului!!!”, au scris internauții în comentarii.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.