Maria Dragomiroiu a vorbit într-un interviu despre traumele din trecute, legate de agresiunile care au venit din partea fostului ei soț și pe care a fost nevoită să le suporte. Acum este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, dar viața sa nu a fost mereu atât de ușoară.

Maria Dragomiroiu, despre traumele din trecut

Cunoscuta artistă a făcut recent o serie de mărturisiri șocante despre felul în care bărbatul pe care l-a iubit cel mai tare în viață s-a comportat cu ea, după ce a aflat că a înșelat-o. Interpreta de muzică populară a bănuit, acum mai mulți ani de zile, că soțul ei se afla cu o altă femeie în casa soacrei sale și a vrut să se convingă de lucrul acesta.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Maria Dragomiroiu a povestit acel episod trist din viața sa, pe care oricât ar încerca nu și-l poate scoate din cap.

”A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat, că a zis că pleacă în inspecție într-un parc. N-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră-mea în garsonieră.

Am lăsat copiii acasă. Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea. Ea a zis: «Du-te la tine acasă!». A intrat în panică și mi-am dat seama că ea știe ceva. I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo. Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el”, a declarat cântăreața, în emisiunea „La Măruță”.

Bărbatul din cauza căruia a suferit atât de tare este și tatăl copiilor lui. Înainte ca ea să afle că este înșelată, a avut foarte mare încredere în el și nu ar fi crezut vreodată că s-ar putea ajungea în punctul în care să fie agresată de acesta. Soacra ei a avut și ea un cuvânt de zis în acest sens, fiind bineînțeles de partea fiului ei. Femeia i-a ordonat lui Ion, fostul ei soț, să o ducă acasă și să o omoare, ceea ce a șocat-o și mai tare.

Citeste si:
Adda, declarații cutremurătoare despre fostul iubit care a bătut-o...
Adda, declarații...

”A ieșit el și a început să țipe la vecin că ce caută nevastă-mea la tine în casă! El și soacră-mea m-au aruncat în lift. Mi-a dat un pumn în cap. Liftul s-a oprit între etaje! Soacră-mea a zis: «Du-o acasă și omoar-o!». M-a apucat de păr și m-a dus așa… eu plângeam. Nu mi-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Nu mai aveam nici un fir de păr de unde m-a apucat!”, a mai zis Maria Dragomiroiu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.