Lidia Buble a fost trimisă în judecată anul trecut, după ce vedeta a încercat să le dea mită oamenilor legii, dar a fost prinsă de DIICOT. Ea a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a încercat să scape de pedeapsă, dar nu a reușit lucrul acesta, iar acum riscă o pedeapsă grea.

Lidia Buble ar putea face închisoare

Giugiu Saltelechi, vicepreședine Sindicat Europol, a oferit o serie de declarații despre cazul Lidiei Buble, care încă nu s-a finalizat. Acesta a vorbit despre pedeapsa pe care frumoasa artistă ar putea să o primească în contextul infracțiunii de dare de mită pe care a săvârșit-o. Cântăreața ar putea să facă închisoare de la 2 la 7 ani.

Acesta a mai precizat că pot fi, de asemenea, niște circumstanțe atenuante, funcție de ceea ce va rezulta în cadrul judecății. Lidia Buble ar mai putea primi și pedeapsa a închisorii cu suspendare, deși el este de părere că aceeași pedeapsă ar trebui să o primească atât cei care au primit mită, cât și cei care au dat.

Cel mai probabil, vedeta așteaptă cu sufletul la gură să vadă verdictul final, iar până atunci ea se ocupă cu promovarea celei mai noi piese pe care a lansat-o, după o pauză de câteva zile bune pe care a luat-o de la rețelele sociale, în care a preferat să se concentreze pe alte lucruri importante pentru ea cum ar fi cititul sau gătitul.

„Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim. Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenunate, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o peseapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la atfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a declarat Giugiu Saltelechi, vicepreședine Sindicat Europol, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.