Lidia Buble a avut o vreme în care a lipsit din mediul online. Artista nu doar că și-a șters toate fotografiile pe care le-a postat pe Instagram până acum și că a scos pe toată lumea de la follow, dar și-a pus și o fotografie neagră la profil, motiv pentru care cei care o urmăresc și o apreciază și-au pus o mulțime de întrebări și și-au făcut griji pentru ea.

Lidia Buble, adevărul despre dispariția de pe Instagram

Ei bine, după o vreme în care nimeni nu a știut nimic despre ea, vedeta și-a făcut apariția în mediul online, odată cu lansarea noi sale piese, „Draga mea”. Artista a început să semene tot mai mult cu cea care era la începutul carierei sale și se pare că și ei îi era dor de vechea ei imagine. Faptul că nu mai are nicio persoană pe care să o urmărească pe Instagram le-a dat de gândit până și fraților ei care au luat-o la întrebări.

Cântăreața nu a vrut să își lase fanii cu multe semne de întrebare, așa că a vorbit despre motivele pentru care a luat această decizie. În primul rând, ea a simțit să facă o detoxifiere de la ceea ce înseamnă rețelele sociale. Lidia Buble a stat timp de două săptămâni liniștită acasă, a citit din Biblie, a ascultat muzică și a gătit.

Cel mai important este că artista este bine că nu i-a murit niciun apropiat așa cum au crezut unii și nici nu i-a fost spart contul.

„Am lipsit două săptămâni. Am stat în casă și am citit foarte mult din Biblie. Am ascultat muzică, am gătit. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Când am apărut prima dată, părul meu era mai deschis. Părul meu natural se apropie foarte mult de nuanța asta (n.r. castaniu). Și frații mei m-au întrebat ce am cu ei. Nu vă am pe Instagram, dar vă am în sufletul meu. Pe cine aș fi vrut eu să urmăresc nu are Instagram. E un om fain și simplu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! Poza neagră nu am pus-o eu, cei din echipa mea au pus-o. De astăzi voi începe să postez din nou”, a declarat Lidia Buble, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.