Mama lui TJ Miles a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în platoul emisiunii pe care acesta o moderează la Pro TV. În cadrul acesteia, femeia care i-a dat viață concurentului de la Survivor România și-a dat cu părerea despre Laura Giurcanu care s-a îndepărtat de fiul ei, dar și de parcursul acestuia în competiției.

Mama lui TJ Miles, invitată în platoul „La Măruță”

În ultima vreme, TJ Miles a reușit să îi îndepărteze pe colegii lui, aceștia votându-l pentru eliminare cu o seară în urmă. El speră să obțină voturile necesare din partea celor de acasă și să nu fie nevoit să se întoarcă în România, pentru că mai are destul de multe lucruri de demonstrat, iar care oricare dintre cei rămași în concurs se vede în marea finală.

“Se descurcă bine, este destul de echilibrat, nu cred ca a jignit pe nimeni, nu consider că are o astfel de atitudine. Social el are mentalitatea pe care o are. Știu că e considerat îngâmfat dar nu este așa. El e crescut într-o mentalitate în care trebuie să arăți ca ai încredere în tine. Între 7 ani și 32 de ani a trăit în Canada și sunt o grămadă de expresii pe care el nu le știe, cum e de exemplu cu lingușitor. El nu știe nici să înjure în limba română.”, a declarat mama lui TJ Miles, la Pro TV.

Mama acestuia îl urmărește cu interes în fiecare ediție, îl susține și are mare încredere că acesta va rezista mult la Survivor România, pentru că îl cunoaște destul de bine. Femeia, fiind invitata lui Cătălin Măruță, a vorbit sincer despre parcursul fiului ei în concurs, dar și despre atitudinea pe care o are Laura Giurcanu acum față de el, având în vedere că în trecut păreau a fi foarte, foarte buni prieteni, iar acum blondina consideră că TJ Miles merită să ajungă pe insula exilui sau, de ce nu, să fie eliminat din competiție.

“Stima de sine e foarte importantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să calci pe cadavre. Cred că Laura s-a debarasat de el mai repede”, a mai zis mama Faimosului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.