Emil Rengle l-a făcut pe Tj Miles praf la testimoniale, după ce acesta și-a cerut sincer scuze în fața colegilor săi, imediat după terminarea jocului pentru comunicare. Cei de acasă nu sunt deloc de acord cu atitudinea Faimosului și îl taxează dur în comentarii din acest motiv. Unii speră ca dansatorul să iasă cât mai repede din concurs, pentru că locul nu este acolo, dar Faimosul se ține tare pe poziții și dă tot ceea ce are el mai bun.

Emil Rengle a ieșit la atac

Jocul pentru comunicare le-a dat mari bătăi de cap Faimoșilor, care au pierdut din nou în fața Războinicilor. Cei mai mulți au dat vina pe Tj Miles pentru nereușita lor, moment în care tânărul a încercat să își ceară scuze în fața colegilor lui pentru toate cele întâmplate la joc. Ei bine, se pare că unii dintre ei nu au fost deloc mulțumiți de cuvintele sale, iar unul dintre cei care a avut ceva de comentat la testimoninale despre acest subiect a fost nimeni altul decât Emil Rengle.

Dansatorul l-a imitat, la început, pe colegul lui de echipă, apoi l-a desființat așa cum știe el mai bine. Fostul câștigător al emisiunii „Românii au talent” a ținut să precizeze că acesta a cam slăbit în ochii lui și că este genul acela de om care trăiește doar pentru părerile altora.

În plus, Rengle a menionat că nici în România, nici oriunde altundeva nu greșești, mai apoi îți ceri scuze și ai pretenția ca lumea să se comporte cu tine ca și cum nimic din toate acelea nu s-ar fi întâmplat vreodată.

“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a spus Emil Rengle, la testimoniale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.