Mariana Fica şi Mihaela Stan sunt noile concurente de la Survivor România. Acestea au fost primite cu brațele deschise de către colegii lor, care au fost nerăbdători să vadă cum se descurcă pe traseu. 

Cine sunt și cu ce se ocupă tinerele

Surprizele nu încetează să apară pentru concurenții de la Survivor România, care rezistă în cadrul competiției încă de la început și care se luptă cu foamea, dar și cu condițiile grele din Republica Dominicană. Pe lângă faptul că recompensele sunt din ce în ce mai mari și îi motivează să câștige, în cele două echipe au intrat și două noi concurente în locul persoanelor care au plecat din cauza problemelor medicale care le-au împiedicat să intre în continuare pe traseu.

Ei bine, seara trecută a intrat în echipa Faimoșilor Mariana Fica, iar în cea a războinicilor Mihaela Stan. Faimoasa este are 28 de ani și este din Târgu Jiu, locuiește în București și își câștigă existența din atletism. Mihaela Stan este kinetoterapeut și și-a investit banii pe care i-a câștigat până la momentul actual din concursuri în cursurile de recuperare medicală.

“Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă. Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat național, sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm.”, a declarat ea, conform perfecte.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.