Cătălin Zmărăndescu a fost în pericol de eliminare din competiția Survivor România alături de alți doi dintre colegii săi și anume CRBL și Emil Rengle, dansatorul fiind cel eliminat din cauza faptului că nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă. Din nefericire, telespectatorii nu și-au făcut o părere bună despre el, iar o parte dintre colegii lui nici nu au simțit nevoia de a-și lua la revedere de la el.

Luiza Zmărăndescu, despre participarea soțului ei la Survivor

Soția concurentului de la Survivor România a vorbit despre participarea lui la acest concurs. Ei bine, femeia are mare încredere în partenerul ei de viață că va rezista până aproape de finalul competiției, pentru că este un bărbat puternic și care a plecat cu lecțiile învățate, având și un avantaj pe care cei mai mulți dintre colegii lui nu îl au și anume are o experiență de viață care îl ajută enorm într-o asemenea etapă a vieții sale.

În cadrul interviului pe care l-a acordat, soția lui Cătălin Zmărăndescu a mai spus și că sportivul știa în ce se bagă și că emisiunea la care participă este una dură, care îi va testa limitele, unde va suferi și îi va fi dor de casă.

„În primul rând trebuie să vă spun că el a plecat în Republica Dominicană cu temele bine făcute de acasă. Cine nu-l cunoaște, nu are de unde să știe asta. În al doilea rând, după mine, Cătălin are experiența vieții. Iar ăsta e un atu formidabil pentru un asemenea tip de emisiune. Cătălin nu a plecat la ceva de genul , ci la o emisiune dură. Dacă-mi permiteți, e aproape ca și cum ar fi plecat la război!”, a d Luiza Zmărăndescu pentru impact.ro.

Luiza Zmărăndescu a încercat să își dea seama și de ce Faimoșii au început să prindă ură pe colegul lor, având în vedere că este un concurs în care fiecare își urmărește interesul și fiecare vrea să câștige marele premiu. Deși înainte punea mare preț și pe comentariile internauților, de la o vreme nici măcar nu le mai citește, fiindcă știe că fiecare este liber să își dea cu părerea.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

„Oameni sunt oameni și pot spune orice. Absolut orice. De aceea se și spune că gura lumii nu o acoperă decât pământul. Ca atare, nu mai citesc comentariile. Nu mă interesează comentariile negative la adresa sa! Fiindcă deseori nu înțeleg de unde pot apărea asemenea opinii doar stând pe canapea, în fața televizorului?!”, a mai zis soția Faimosului, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.