Cătălin Zmărăndescu i-a luat, în repetate rânduri, apărarea colegului său de echipă CRBL, dar nu a mai putut să o facă și de data asta. În urma discuțiilor pe care acesta le-a purtat cu Emil Rengle, acesta nu s-a mai putut abține să nu își dea cu părerea despre întreaga situație. 

Zmărăndescu nu a vrut să-l mai ajute pe CRBL

După ce Faimoșii au pierdut din nou imunitatea în fața adversarilor, aceștia au fost nevoiți să participe la jocul pentru imunitate personală pe care l-au câștigat Emil Rengle și Laura Giurcanu. Deși toată lumea paria pe faptul că dansatorul îl va propune pentru eliminare pe Zmărăndescu, mai ales în urma descrierii pe care o făcuse, acesta i-a rostit numele lui CRBL, care a rămas mască în momentul în care a realizat ce se întâmplă.

Zmărăndescu a crezut și el că va fi votat pentru eliminare de către rivalul lui, dar s-a bucurat că lucrurile nu au stat așa, iar mai apoi a făcut o serie de declarații despre colegii lui. Despre Emil crede că nu este un bărbat adevărat, care nu știe exact ce rol în acest concurs și care încearcă să pară ceea ce nu este, de fapt.

Mai mult de atât, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a spus că i-ar fi plăcut să sară în apărarea lui CRBL, dar a refuzat în momentul în care a văzut cum s-a comportat, când și-a auzit numele din gura lui Rengle, în timpul Consiliului de eliminare.

„Tensiunile încă persistă destul de mult. Sunt oameni care cred că totul li se cuvine și este al lor, in diferent de cine este proprietarul. Pe mine nu m-a surprins nominalizarea lor. Toată lumea se aștepta pe mine să mă nominalizeze. Nu știu ce luptă de gherilă duce. E un mielușel în blană de iepuraș. El, care era luptător… Scuză-mă, da mă înțelegi, mă scuzi… Bă, frate ori ești bărbat. Rengle ajunge la țintă, dar nu face nimic. Mereu zice: nu țipa la mine. Bagă, naibii, în ținta aia!”, a spus Cătălin Zmărăndescu, la Survivor.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.