Seara trecută a fost una extrem de tensionată pentru concurenții de la Survivor România, mai ales după ce au avut un joc dificil cu o miză mare și anume mâncare pe săturate pentru echipa câștigătoare. Cei care care s-au bucurat de premiu au fost Faimoșii și tot ei au fost cei care s-au și certat în cadrul consiliului de la sfârșitul zilei.

Un Faimos și un Războinic, trimiși în exil

Din echipa Faimoșilor, cel mai rapid dintre ei a fost Tj Miles. Acesta a decis să îl trimită din nou în exil pe CRBL, chiar dacă nu este pentru prima dată când ajunge acolo. Colegii lui își doreau ca tocmai el să fie cel care va petrece sfârșitul de săptămână pe insula exilului, dar a avut norocul de a obține cel mai bun timp, așa că decizia a stat în mâinile sale.

Hotărârea pe care Tj Miles a luat-o nu a fost pe placul colegului său, care este de părere că nu merita să ajungă acolo, susținut fiind și de o parte dintre colegii săi.

Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.”, a fost reacția lui CRBL.

În ediția de seara trecută, a fost trimis în exil și un Războinic, după ce Ștefania s-a dovedit a fi cea mai rapidă. EI bine, este vorba chiar despre Doru, cel care a avut parte de o astfel de experiență neplăcută și săptămâna trecută. El nu s-a putut abține să nu comenteze decizia colegei sale, fiind de părere că a ținut cont de părerile Războinicilor, s-a luptat cu cei mai buni, dar a ajuns în același punct. În plus, acesta a afirmat că mai are multe de învățat, dar că va face față și de data aceasta.

Am ținut cont de ce mi s-a cerut din partea colegilor mei. Am încercat să îmbunătățesc situația mea. M-am duelat cu cei mai buni dintre cei mai buni. (..) Mai am de învățat, merg în Exil..O să fac față și de data asta.”, a spus Doru.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.