Theo Rose a făcut o serie de declarații pe contul ei oficial de Instagram, prin intermediul cărora a reușit să își pună serios fanii pe gânduri. Vedeta a dat de înțeles că ar vrea își cumpere un apartament în Dubai, dar nu pentru vacanțe, ci pentru a se stabili acolo.

Theo Rose, despre planurile sale de viitor

Partenera de viață a lui Alex Leonte strânge de ceva vreme bani pentru a-și lua propria casă, dar se pare că nu vrea neapărat să rămână în România, ci mai degrabă și-ar dori să se mute în Dubai, unde prețurile sunt cu mult mai bune decât cele de la noi și, de asemenea, este mult mai simplă realizarea unui credit pentru achiziționarea unei locuințe.

Momentan, Theo Rose vrea să cunoască mai bine tot procesul, iar mai apoi va lua o decizie. Mai în glumă, mai în serios le-a spus fanilor să se mute și în Dubai, pentru a fi vecini. Rămâne de văzut dacă artista se va stabili acolo, cert este că vrea să își cumpere o casă.

"Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai. Nu neapărat casă, chiar și un apartament. (...) Am auzit că este foarte ușor să faci credit acolo și m-am informat despre asta. Momentan vrea să înțeleg mai multe despre acest lucru. (...) Dacă vreți să fim vecini, haideți în Dubai, unde-i viața ca în rai. (...)", a zis Theo Rose, pe Instagram.

Acum ceva vreme, chiar ea a spus că nu simte neapărat nevoia de o vacanță. Decât să dea banii pe niște vacanțe scumpe, Theo Rose a preferat să strângă bani pentru a-și lua propria casă și le-a vorbit și fanilor ei din mediul online despre decizia sa.

„Nu plec în nicio vacanță. Aș putea. Mi-ar plăcea ... Nici nu am simțit cu adevărat, pentru că dacă aș fi simțit cu adevărat nevoia de o vacanță, probabil că mi-aș fi luat o vacanță. Am zis să strâng bani să-mi iau casa mea și asta fac acum”, povestea artista, în urmă cu ceva vreme, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.