Găsirea unui loc de parcare în București este o adevărată provocare pentru conducătorii auto. Mai mult de atât, dacă îl găsesc, este posibil să fie nevoiți să scoată din buzunar o sumă de bani pe care nu și-o permit sau pe care consideră că nu este corect să o ofere. 

Theo Rose, șocată de prețurile din Capitală

Ei bine, recent, Theo Rose a trecut print-o astfel de situație care i-a lăsat un gust amar și despre care le-a vorbit și fanilor ei din mediul online, la scurt timp după. Frumoasa vedetă se afla într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului și tot ce avea nevoie era să parcheze mașina timp de 30 de minute.

A renunțat, însă, imediat la idee după ce a auzit câți bani trebuie să dea pentru acest serviciu. Artista a crezut prima dată că nu aude bine și a încercat să îl corecteze pe omul respectiv, care i-a explicat că prețul pe care i l-a cerut este cel corect. Cântăreața a fost foarte revoltată de lucrul acesta și le-a vorbit și admiratorilor ei de pe Instagram despre situația prin care a trecut.

Urmăritorii ei de pe Instagram o apreciază pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată și le sunt recunoscători pentru faptul că împărtășește cu ei anumite momente din viața sa.

”Mi-a zis să-i dau 147 de lei. Am rămas blocată și îi zic apoi, adică 15 lei, 14, 7 lei, nu? La care el îmi spune că nu, că prețul este cum a zis el pentru că este o zonă exlcusivă din București. I-am zis de ce dracu așa mult? Dă-l dracu de Guvern, de tot, că eu nu plătesc 150 de lei pentru 30 de minute, nu am nevoie de nimic, nu vreau. ”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.