Oana Roman s-a infectat cu COVID-19, chiar în perioada în care restricțiile au fost ridicate în România. Vedeta a fost responsabilă și de această dată și s-a izolat în propria locuință, pentru ca alte persoane să nu sufere în cazul în care s-ar fi îmbolnăvit din cauza ei.

Oana Roman s-a vindecat de COVID-19

Aceste zile nu au fost deloc unele ușoare pentru Oana Roman. Deși au trecut zilele de carantină, partenera de viață a lui Marius Elisei încă se resimte după infectarea cu coronavirus, dar nu s-a speriat atât de tare, fiindcă a înțeles faptul că mai sunt și alte persoane care au fix aceleași probleme pe care le are și ea, fiind vorba despre cele legate de pierdea vocii.

“Ne vedem la față după mai bine de o săptămână în care am avut Covid-19, iar acum încerc să-mi revin pentru că am rămas cu vocea fonfănită. Este un lucru care nu-mi trece, dar am înțeles că mai multe persoane au trecut prin asta și se pare că o să treacă. În rest sunt bine, Isa este și ea bine”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Chiar dacă starea Oanei Roman părea că se înrăutățește de la o zi la alta, vedeta nu a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor în acest sens. Fiica lui Petre Roman s-a tratat acasă, iar acum se bucură de faptul că poate părăsi locuința și să se ocupe de proiectele sale și să recupereze timpul pierdut în cele câteva zile pe care le-a petrecut departe de rețelele sociale, atât de mult cât a fost posibil.

“Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am ami apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor”, spunea ea zilele trecute, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.