Cântăreața canadiană Grimes a confirmat nașterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk. Solista a făcut această dezvăluire pentru numărul din aprilie al revistei Vanity Fain. Musk a declarat în septembrie pentru Page Six că el şi Grimes sunt „semi-separaţi", dar în relaţii bune. 

 

Elon Musk mai are un copil cu artista Grimes

Solista de 33 de ani și partenerul ei de viață, Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, au împreună o fată, pe nume Exa Dark Sideral, născută recent prin mamă surogat.

Grimes a explicat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS”, un termen folosit pentru a exprima performanța unui computer, în timp de Dark (n.r. întuneric) se referă la „necunoscut”.

„Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor", a spus Grimes.

„Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru", a adăugat ea.

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, conform interpretei, și înseamnă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spațiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”. Mai clar, este o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”. Grimes și Musk îi spun fiicei lor „Y”.


  • Cuplul mai are un fiu, X A A-Xii, sau X, născut în luna mai a anului 2020.

În cel mai recent interviu, cântăreața canadiană a dezvăluit că ea şi Musk locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii.

„Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru", a spus ea.

„Nu există un cuvânt real pentru asta", a declarat artista despre relaţia cu Musk. „Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul...", a spus ea adăugând: „Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.