Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume. Locul doi a fost ocupat de Bernard Arnault, președintele Louis Vuitton.

Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume, acesta fiind înlocuit de președintele Louis Vuitton, Bernard Arnault.

Potrivit topului întocmit de Forbes în timp real, Elon Musk deține o avere estimată la 147,3 miliarde de dolari, iar cea a lui Bernard Arnault estimează 182,4 miliarde de dolari.

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, se află în vârful acestui clasament cu o avere de 188,5 miliarde de dolari.

Împuținarea averii lui Elon Musk se datorează scăderii acțiunilor Tesla pentru a cincea săptămână consecutivă.

Acțiunile Tesla, care s-au tranzacționat marți cu 577,87 de dolari, au scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, și cu 18,11% de la începutul anului, informează antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.